t

Tarjoamme asiakkaillemme ikääntyneiden ravitsemissuosituksen mukaiset ateriapalvelut, heidän erikoisruokavalionsa ja muut toiveet huomioiden. Ruokamme on kodinomaista, maukasta ja terveellistä. Käytämme aina, kun se on mahdollista, kotimaisia ja paikallisia raaka-aineita. Luomalla ruokailutapahtumasta viihtyisän elämyksen tuemme ja edistämme asiakkaidemme kuntoutumista ja elämänlaadun paranemista. Palvelumme korkean laadun varmistamiseksi toteutamme valvottua omavalvontaohjelmaa.

Ravitsemisneuvonta

Järjestämme asiakkaillemme ravitsemukseen liittyviä luentoja ja annamme tarvittaessa myös henkilökohtaista neuvontaa. Näin pyrimme ohjaamaan heidän ruokailutottumuksiaan terveellisempään suuntaan.

Sotainvalidien ateriapalvelu

Sotainvalidit, joiden haitta-aste on vähintään 20 %, voivat käyttää heille sotilasvammalain mukaan kuuluvaa ateriapalvelua Saarenvireessä.

Lounaalle Saarenvireeseen

Nyt on mahdollisuus myös talon ulkopuolisilla käydä arkisin lounaalla Saarenvireessä. Ruokasalissa on parhaiten tilaa klo 11.45 - 12.30 välisenä aikana. Voit halutessasi myös ottaa lounaan mukaan kotiin, mukaan otettava lounas sisältää kuljetusrasian, lämpimän ruuan ja salaatin tai keittopäivänä keiton ja leivän. Mukaan otettava lounas ei sisällä juomaa eikä jälkiruokaa ja leivän vain keittoruuan yhteydessä.

Lounaslista

  

 Lisätietoja:

Ravitsemistyönjohtaja Satu Surakka puh. (016) 226 4147
etunimi.sukunimi@saarenvire.fi