Avoimet työpaikat

 Tornion Sairaskotisäätiön yksiköt Saarenvire, Saarenhelmi ja Saarenkoti toimivat noin 50 työntekijän työpaikkana. Tuotamme laadukkaita ja monipuolisia laitoshoito-, kuntoutus-, asumispalvelu- ja hoitopalveluja sotainvalideille, sotiemme veteraaneille sekä muille asiakasryhmille. Asiakkaat tulevat pääosin Länsi-Lapista, mutta meille tulee asiakkaita myös muualta Suomesta, Ruotsista ja jopa Virosta. Noudatamme toiminnassamme Tornion Sairaskotisäätiön hallituksen hyväksymää laatupolitiikkaa ja -järjestelmää.

Hyvä työyhteisö

Työyhteisönä olemme nuorekas, virkeä, muuttuva ja aktiivinen. Noudatamme toiminnassamme Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimusta ja tarjoamme työntekijöillemme alueellisesti kilpailukykyisen palkan ja muut työsuhteen edut. Työntekijöidemme vaihtuvuus on hyvin pieni, mikä kuvastaa ihmisten viihtymistä työyhteisössämme.

Mikäli kiinnostuit ota yhteyttä:

Toimitusjohtaja Tuomo Hokkinen p. (016) 226 4125
Johtava hoitaja Anne Ollitervo p. (016) 226 4244
etunimi.sukunimi@saarenvire.fi

 

SAIRAANHOITAJAN TOIMI

Tornion Sairaskotisäätiö sr, Saarenvire julistaa haettavaksi sairaanhoitajan toimen 1.10.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Saarenvire on Torniossa sijaitseva vuonna 1990 perustettu yksityinen hoito- ja kuntoutusyksikkö, jossa työskentelee n. 50 hoito- ja kuntoutusammattilaista. Lisätietoja talosta www.saarenvire.fi.

Toimen pätevyysvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) edellyttämä pätevyys. Hakijalle katsotaan eduksi monipuolinen työkokemus, kokemus laatutyöstä sekä innostuneisuus itsensä ja työnsä kehittämiseen. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä joustavuutta työtehtävien hoidossa.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät AVAINTES:n mukaisesti. Toimeen sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Työsuhteen alkaessa työ on 2-vuorotyötä, edellytämme tarvittaessa mahdollisuuden osallistua myös yötyöhön. Työnkuvaan kuuluvat sairaanhoitajan tehtävät päivittäisessä hoitotyössä.

Hakemukset CV liitteineen 17.9.2018 klo klo 12 mennessä osoitteella: Saarenvire Pitkäkatu 7, 95400 Tornio tai saarenvire@saarenvire.fi. Kuoreen ja sähköpostiin merkintä “sairaanhoitaja”.

Hakemuksia ei palauteta. Toimeen valitun tulee ennen toimen vastaanottamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja talosta www.saarenvire.fi ja tehtävästä johtava hoitaja Anne Ollitervo 040-1843640

Tuomo Hokkinen

Toimitusjohtaja

 


Linkit:

Työnhakulomake