Avoimet työpaikat

 Tornion Sairaskotisäätiön yksiköt Saarenvire, Saarenhelmi ja Saarenkoti toimivat noin 50 työntekijän työpaikkana. Tuotamme laadukkaita ja monipuolisia laitoshoito-, kuntoutus-, asumispalvelu- ja hoitopalveluja sotainvalideille, sotiemme veteraaneille sekä muille asiakasryhmille. Asiakkaat tulevat pääosin Länsi-Lapista, mutta meille tulee asiakkaita myös muualta Suomesta, Ruotsista ja jopa Virosta. Noudatamme toiminnassamme Tornion Sairaskotisäätiön hallituksen hyväksymää laatupolitiikkaa ja -järjestelmää.

Hyvä työyhteisö

Työyhteisönä olemme nuorekas, virkeä, muuttuva ja aktiivinen. Noudatamme toiminnassamme Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimusta ja tarjoamme työntekijöillemme alueellisesti kilpailukykyisen palkan ja muut työsuhteen edut. Työntekijöidemme vaihtuvuus on hyvin pieni, mikä kuvastaa ihmisten viihtymistä työyhteisössämme.

Mikäli kiinnostuit ota yhteyttä:

Toimitusjohtaja Tuomo Hokkinen p. (016) 226 4125
Johtava hoitaja Anne Ollitervo p. (016) 226 4244
etunimi.sukunimi@saarenvire.fi

Tornion Sairaskotisäätiö Saarenvire julistaa haettavaksi 16.11.2018 klo 12.00 mennessä

 

Ravitsemistyöntekijän toimi 2.1.2019 alkaen

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on catering - alan perustutkinto, suurtalouskokin, laitoskeittäjän tai vastaava koulutus.

Eduksi katsomme monipuolisen työkokemuksen ruoanvalmistuksesta suurtalouskeittiössä, kokemusta erityisruokavalioista sekä innostuneisuuden itsensä ja työnsä kehittämiseen. Työ on kaksivuorotyötä.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät AVAINTES mukaisesti. Vakituisiin toimiin sovelletaan neljän kuukauden koeaikaa. Valittujen tulee ennen toimen vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Kirjalliset hakemukset toimitetaan 16.11.2018 klo 12.00 mennessä osoitteella: Tornion Sairaskotisäätiö, Saarenvire / ravitsemistyönjohtaja Satu Surakka, Pitkäkatu 7, 95400 Tornio. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo ja oikeaksi todistetut jäljennökset opinto- ja niistä todistuksista, joihin hakija haluaa vedota. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja talosta www.saarenvire.fi ja tehtävästä ravitsemistyönjohtaja Satu Surakka p. 016-2264147

Tuomo Hokkinen

Toimitusjohtaja

 


Linkit:

Työnhakulomake