Avoimet työpaikat

 Tornion Sairaskotisäätiön yksiköt Saarenvire, Saarenhelmi ja Saarenkoti toimivat noin 50 työntekijän työpaikkana. Tuotamme laadukkaita ja monipuolisia laitoshoito-, kuntoutus-, asumispalvelu- ja hoitopalveluja sotainvalideille, sotiemme veteraaneille sekä muille asiakasryhmille. Asiakkaat tulevat pääosin Länsi-Lapista, mutta meille tulee asiakkaita myös muualta Suomesta, Ruotsista ja jopa Virosta. Noudatamme toiminnassamme Tornion Sairaskotisäätiön hallituksen hyväksymää laatupolitiikkaa ja -järjestelmää.

Hyvä työyhteisö

Työyhteisönä olemme nuorekas, virkeä, muuttuva ja aktiivinen. Noudatamme toiminnassamme Avaintyönantajat AVAINTA ry:n työehtosopimusta ja tarjoamme työntekijöillemme alueellisesti kilpailukykyisen palkan ja muut työsuhteen edut. Työntekijöidemme vaihtuvuus on hyvin pieni, mikä kuvastaa ihmisten viihtymistä työyhteisössämme.

Mikäli kiinnostuit ota yhteyttä:

Toimitusjohtaja Tuomo Hokkinen p. (016) 226 4125
Johtava hoitaja Anne Ollitervo p. (016) 226 4244
etunimi.sukunimi@saarenvire.fi

 

Tornion Sairaskotisäätiö sr, Saarenvire julistaa haettavaksi 3.8.2018 klo 12.00 mennessä

Hoitajan toimen 17.8.2018 alkaen

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on lähihoitajan tai perushoitajan tutkinto.

Hakijalta edellytetään kiinnostusta ja soveltuvuutta ikäihmisten hoitotyöhön, oma-aloitteisuutta, joustavuutta ja kykyä työskennellä moniammatillisessa työryhmässä. Valittavalta henkilöltä edellytetään myös osoitettua kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen. Hakijalle luetaan eduksi monipuolinen peruskoulutuksen ylittävä koulutus ja osaaminen. Työ on kolmivuorotyötä palvelutalo/ hoito-osastolla.

Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät AVAINTA ry TES mukaisesti.

Kirjalliset hakemukset toimitetaan 3.8.2018 klo 12.00 mennessä osoitteella: Tornion Sairaskotisäätiö sr, Saarenvire / johtava hoitaja Anne Ollitervo, Pitkäkatu 7, 95400 Tornio. Hakemukseen tulee liittää ansioluettelo ja jäljennökset opinto- ja niistä todistuksista, joihin hakija haluaa vedota. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja vastaava sairaanhoitaja Elina Alaviippola p. 0400 138821 tai Tuomo Hokkinen p. 0400 955178


 Linkit:

Työnhakulomake